Anna válaszol

2012.09.09 21:34

" Álmodozó" Új Új!

Szembetűnő a térfoglalási igénye, szeretne minél több lehetőséget kihasználni az életben. Ám ebbéli céljait olykor gátolhatja, hogy elképzeléseit nem váltja valóra azok megmaradnak az álmodozás szintjén. Nagy az autonómia igénye, mintha tudatosan elhatárolná magát a kapcsolatok kialakításától, szereti az egyedüllétet. Fontos számára a függetlenség, ugyanakkor vágyik egy megbízható bensőséges, érzelmi melegséget, biztonságot adó, szeretetteljes kapcsolatra. Ennek érdekében viszont nem tesz meg mindent, gyakran csak ábrándozik erről, mindazonáltal nem is szomorkodik emiatt. Én központú ember, aki nehezen teremt kapcsolatot, kevés embert enged közel magához. Sok-sok titka van, amit még a legjobb barátai sem ismernek.Mindazonáltal azt is mondhatnánk, hogy Ön egy igazi rejtőzködő típus, aki nem adja ki legbelső féltve őrzött énjét senkinek.Sokszor mereng a múlt történésein, nem tud szabadulni a negatív élményektől.A múlt történéseinek feldolgozásával sikerülhet feloldania a gátlásait. Ehhez szükség van egy olyan emberre, akiben feltétel nélkül megbízik. 

Ehhez kívánok sok sikert!

Sz. A.

2012.11.04.

"Art" jeligére 

 

Említésre méltó a szép és forma érzéke, fontos Önnek az esztétikai megjelenés legyen szó akár egy tárgyról, a saját környezetéről, vagy emberekről. Színes fantázia világgal áldotta meg a sors, aminek a kifejezése örömet jelent számára. Igazi alkotóművész és amennyire megerőltető a mindennapok ügyes-bajos dolgait rendszereznie, addig kiemelkedően képes rendezni, integrálni, közvetíteni fejlett képzelet világátSzínes, vibráló, eleven az élményeit jól megélő ember. Előfordul, hogy a tevékenység vágyából, tenni akarásából kifolyólag, túl sok mindenbe belefog és a végén már csak a „káoszt „érzi.Könnyen teremt kapcsolatot és képes magát a másik mögé helyezni.Hajlamos arra, hogy az egyébként jó adottságait kevesebbre értékelje a valóságosnál. Mintha nem hinné el magáról, hogy mennyire tehetséges, sőt még le is beszéli magát arról, hogy további eredményeket érjen el.

A helyes prioritások meghatározása valamint  az önbizalmának megerősítése, valószínűvé teszi, hogy céljait el is érje.

 

Ehhez kívánok sok sikert!
 Sz. A.
 

 

"János" jeligére 
2012.08.28.
 
 Gondolkodásának minősége analitikus, melyben nagyszerűen érvényesül a részletekre való odafigyelésének képessége.Kiemelkedő az egy feladatra való kitartása. Gondolkodásának rugalmasságát gátolja erős szabálytisztelete a konvenciók betartása, valamint a külvilág elvárási szintjének való megfelelés.
A figyelemreméltó mentális képességeivel szemben a gyakorlati életben való eligazódás nehézséget jelenthet az Ön számára. Nem törekszik dominanciára, szeret a háttérben maradni. A későbbiekben a munkaterület megválasztásánál is lényeges, hogy olyan tevékenységi kört válasszon magának, ami esetleg kutató, elemző, értékelő tudományos jellegű.
 
 
 
 
"Szilvia "jeligére
2012.08.14.
 
Figyelemreméltó a jó üzleti érzéke, egyébiránt szereti megtartani a megszerzett dolgait. Gyakorlatias, életrevaló, nagyszerű esztétikai érzékkel rendelkezik. Fontos az Ön számára  a természet szépsége és az állatok közelsége, szeretete. Munkatevékenység szempontjából az irányított ám egyedül vagy kis csoportban végezendó feladat a testhez álló Önnek  A múltbeli negatív események feldolgozásával a jövőbe vetett hitével, valamint a megfelelő munka kiválasztásával remek eredményeket érhet el.
Ehhez kívánok sok sikert! Sz. A.
 
 
" Edit" jeligére
2012.07.21.
 
Megszerzett tudását eredményesen építi be a mindennapok világába. Említésreméltó a jó problémamegoldó képessége. Függetlenségre, önálló szellemiségre, dominanciára törekszik.
Nem szereti ha megmondják mit tegyen és nehéz Önt meggyőzni is.Látszólag jól alkalmazkodik másokhoz, ám saját érdekeit mindig szem előtt tartja. Sikerorientált, vezető típusú, kivűlről határozottságot mutató ember, valójában pedig rendkívül érzékeny, aki hajlamos az önmarcangolásra. Nagyon vágyik arra, hogy a saját személyét elfogadtassa másokkal. Próbáljon meg egy kicsit elfogadóbb lenni saját magával és embertársaival.
 

 

"Emese" jeligére 
 
 
 
 
Gondolkodás módja jellemzően holisztikus, melynek eredményeként figyelme elsősorban az egész megragadására irányul. A részleteknek főként az eligazodásban, tájékozódásban veszi hasznát. Kiváló lényeglátásának birtokában, ésszerűen, célszerűen végzi teendőit. A világ dolgait, eseményeit megfelelő rálátással kezeli. Igyekszik megfelelni a külvilág elvárási szintjének, de csak bizonyos keretek között. Rugalmas gondolkodása hozzásegíti a problémák gördülékeny megoldásához. Határozott magabiztos megjelenése mögött, visszafogott, kissé bizonytalan ember rejtőzik. Nagyobb döntések meghozatala előtt alaposan mérlegel, és olykor kikéri mások véleményét is. Vibráló, színes egyéniségének kibontakozását, gátolhatja az erős önkontroll megléte. Elméleti ismereteit, megszerzett tudását sikeresen építi be a gyakorlati életbe. Igényli a társas kapcsolatokat meg van Önben a kötődési igény, de a távolságtartás is, így a kapcsolatok kialakítása nehézséget jelenthet. Amennyiben kezdeti tartózkodását sikerül legyőznie, úgy produktívan veszi ki a részét a közösség munkájából. Saját képességeit, adottságait hajlamos leértékelni, ezért szüksége van az önmegerősítésre. 
 
2008.02.29.
Sz. Anna  
 
"Frézia" jeligére
 
 
 
Kézírásod elemzése alapján, ara a következtetésre jutottam, hogy a szakközépiskolai tanulás a megfelelő számodra. Mivel jó a kommunikációs készséged és a szociabilitásod, ezért a későbbiekben a menedzseri pályák is szóba jöhetnek, de mindenképpen az emberekkel kapcsolatos tevékenységi kör az, ami ajánlható. Eredményes lehetsz fodrászként, kozmetikusként is, mert kimagasló a szépérzéked, színes a fantáziád, és ezzel együtt jó a gyakorlati érzéked. Sikereket érhetsz el a színészi pályán is, mert szeretsz szerepelni és nagyon fontos számodra az önkifejezés. (Természetesen ez utóbbit, hobbyként is művelheted). A meg-megbillenő kitartásod feltétlenül erősítsd meg, mert így tudsz érvényesülni. 
Továbbtanulásodhoz sok sikert kívánok! 
Sz. Anna 
2008. 01. 27.  
 
"Andy" jeligére
2007. december 20. 
 
 
 
Kézírásod elemzése alapján, arra a következtetésre jutottam, hogy igazán eredményes azokon a területeken lehetsz, ahol kibontakoztathatod és fejlesztheted jó üzleti érzékedet. A gyakorlati és technikai ügyességed is fejlett, s ha már a tanári pálya iránt is érdeklődsz, akkor érdemes lenne a rajzszakot választanod. Annak ellenére, hogy a mindennapi élet biztonsága és az anyagi motiváció meghatározó számodra, én mindenképpen arra bíztatnálak, hogy tanulj tovább. Amennyiben a főiskolai képzést hosszúnak ítéled meg, úgy válassz valamilyen 2 éves felsőfokú képzést. Pld. Pénzügyi szakügyintézői, üzletviteli szakmenedzser, gazdálkodási menedzsment. Mivel szereted a természetet, ezért a természetvédelmi mérnöki kart is megjelölheted. 
Továbbtanulásodhoz sok sikert kívánok! 
Sz. Anna  
 
"Édesanya"
2007. október 9.
 
 
 
Levelében írja, hogy gyermekei születése óta (6 és 10 évesek) "főállású anyuka". 
Sokat töpreng azon, hogy továbbra is maradjon-e otthon, vagy vállaljon munkát.
"Rend a lelke mindennek". Ezt is választhatta volna mottójául, hiszen kiemelkedő a rendtartási képessége szinte minden terülten. Önnek fontos a szabályok tisztelete, a külvilág elvárási szintjének való megfelelés. Nem szívesen tér le a már jól kitaposott ösvényről, fenntartással kezeli az új, ismeretlen dolgokat. Erősen a jelenben él, a jövő tervei némi aggódással töltik el, nem tudja, hogyan tovább. Kimagasló a figyelemkoncentrációja, és fejlett a manuális készsége. Nagy türelemmel és precizitással képes végezni az egészen aprólékos munkát is. Szorgalmas és kitartó, ezzel együtt megbízható. Az irányított de önállóan, vagy kisebb közösségben végzett munka a megfelelő számára. Nagyon jól megtanulta a szociális viselkedést, de az emberi kapcsolatokban tartózkodó, zárkózott. Kevés embert tűntet ki a barátságával. Mindenesetre, akik ezt élvezhetik, bármikor számíthatnak az önzetlen segítségére. Jóindulatú, békés természetű a konfliktusokat igyekszik elkerülni. 
Próbálja meg szem előtt tartani, a saját igényeit is, hiszen a gyermekei hamarosan felnőnek. Kezdő lépésnek érdemes lenne legalább részmunkaidőben dolgoznia. 
 
 
Kedves Anikó!
2007. október 1.
 
 
 
Kézírásának elemzése alapján, arra a következtetésre jutottam, hogy nagy akaraterővel rendelkezik. Szorgalma, küzdő szelleme és kitartása segíti, céljai elérésében. Kimagasló a rendtartási képessége, mentális szinten pedig rendezettek a gondolatai.
Kiválóan tud alkalmazkodni, szeret közösségben lenni, és csapatban tevékenykedni testhez állóbb feladat számára, mint az önálló munkavégzés. Kedveli a munkáját, ami örömöt, élményt jelent Önnek. A kapcsolatok kialakításában, kissé óvatos, visszahúzódó, de a kezdeti félénkségét legyőzve, sikerül beleolvadnia a kisebb-nagyobb baráti csoportokba.
"Magasra állítja a mércét" nagy a megfelelési vágya. Kudarc esetén hajlamos az önmarcangolásra.
Gyakran tekint vissza a múltba, és a jelenben élés fontosabb számára, mint a jövő tervei. A közeli esküvője miatt egy kicsit aggódik, de nyugodjon meg ez így a természetes, hiszen a házasságkötés nagy fordulópont az ember életében.
Céljai megvalósulásához sok sikert, házasságkötése alkalmából pedig egy életre szóló boldogságot kívánok!  
 
"Barbi" jeligére
 
 
Kézírásod vizsgálata alapján a számodra legalkalmasabb továbbtanulási lehetőség azokban a felsőfokú oktatási intézményekben lehetne, ahol kibontakoztathatnád és feljeszthetnéd a kiváló szép és formaérzékedet. Elsősorban a képző- és az iparművészet területén érhetsz el sikereket, mivel színes fantáziád, kreatív gondolkodásod van. Az alkotókészséged is kimagasló. Az emberek felé nyitott, közvetlen vagy, újító szellemed, eredetiséged humán beállítottságod, egyéni stílusérzéked lehetővé teszi a számodra, hogy más területeken is érvényesülj. Eredményes lehetsz a lakberendezés, reklámgrafika, vagy akár a stílist-i profilokban is.  
 
"Laci" jeligére
 
 
 
A kézírásod elemzése alapján, arra a következtetésre jutottam, hogy elsősorban a jó kommunikációs készségedet lenne érdemes fejleszteni. Sikeres lehetsz az újságírói, politikai területeken, mivel az elveidért nagyon határozottan képes vagy kiállni, gondolkodásod kreatív. Könnyen tudsz kapcsolatot teremteni másokkal. A kezdeményezést, irányítást szereted magadhoz ragadni, és a problémák megoldása sem okoz gondot a számodra, ezért vállalkozásszervezőként is eredményes lehetsz. Ezen kívül szereted a természetet, így a környezetvédelmi szak is megfelelő lehet a számodra. 
 
 
"Credo" jeligére
 
 
A levél írója elveszítette a munkahelyét, és arra a kérdésre szeretne választ kapni, hogy milyen munkavégzés lenne számára a legmegfelelőbb.
 
Az életkora, iskolai végzettsége, kézdominanciája a levélből nem derül ki, ami megnehezíti a konkrét válaszadást.
A levél elemzéséből arra a következtetésre jutottam, hogy magas intellektussal rendelkezik, nagy a szellemi befogadóképessége, és erős késztetést érez a megszerzett tudása átadására. Mindenképpen olyan munkakört válasszon, ahol emberekkel foglalkozhat, mivel kimagasló az empatikus készsége és humán érdeklődése van.
Rugalmas gondolkodásával, kiváló ötleteivel, jó kontaktusteremtő képességével színes tagja lehet a vezetői csoportoknak is. Amennyiben megtalálja azt a munkaterületet, ahol dolgozni szeretne, az első elutasítások után ne adja fel, türelmesen, kitartóan küzdjön célja elérése érdekében!<>br 
 
 
 
"Renáta" jeligére
 
 
 
A kézírásod elemzése alapján arra a következtetésre jutottam, hogy a levélben is említett elképzelésed a pályaválasztásról megalapozott. Jó nyelvérzéked van, a helyhez kötött, monoton munkát nehezen viseled. Így az utazás és a mozgalmas élet nagyon neked való. A számodra legalkalmasabb továbbtanulás a külkereskedelmi és a nemzetközi kapcsolatokat érintő területek lehetnének. Eredményes lehetsz például idegen vezetőként, vagy stewardesként. Olyan munkát válassz, ahol emberekkel foglalkozhatsz.
 
 
 
"Dytke" jeligére
 
 
 
Jó kézügyességed és kiváló gyakorlati érzéked van. Színes fantáziád, szépérzéked mellett fontos számodra az önkifejezés. Kitartó vagy és szorgalmas. Szeretsz emberek között lenni, a kapcsolatokban nyitottság és oldottság jellemez. Eredményes lehetsz például a kozmetikusi, fodrászi pályákon. Személyiséged még nem alakult ki, ezért számodra egyelőre az érettségi megszerzése a legfontosabb. Ha négy év múlva is bizonytalan lennél úgy később is állok a rendelkezésedre
 
 
 
 
 
 
 
"